Härliga Årsta

Det började med att jag såg en annons om lokalen på Blocket. Som jag har förstått det så var det många som ville ha lokalen, men den förre kontaktsinnehavaren föll för oss och valde att göra oss till nya ägare av kontraktet. Snabbt gick det. Från det att vi var och tittade, tills vi hade nyckeln i vår hand – bara några veckor. Detta var i höstas.

Sedan dess har vi målat om, lagt in nytt golv och släpat och burit tonvis med möbler och prylar och vi älskar varje dag vi får vara i vår fina butik i härliga Årsta!

Människorna som kommer in är så otroligt trevliga. Det pratas, nätverkas och shoppas i en skön blandning. Precis som jag ville ha det. Denna veckan har vi tagit emot ett lass prylar som vi säljer på kommission. Vi har bjudit på bullar och varit presentrådgivare. Och sist men inte minst har vi blivit omnämnda på en t-shirt som hänger i Årsta Kulturhus kapprum. Där har Erik Annerborn och ett par andra kreatörer/konstnärer en utställning som heter Årsta Hemligheter. Den pågår till och med den 19 juni och jag rekommenderar er som är från Årsta eller har varit där mycket att gå och kika. Bläddra bland tröjorna och prata med Erik och be honom berätta vad orden står för.

Ser ni vad jag ser?

Här kan ni läsa mer om utställningen

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s