Hej!

Ni är ganska många som läser här, det tycker vi är jätteroligt. Speciellt roligt tycker nog jag, Maria, att det är, för det är alltid jag som skriver inläggen. Mor min hejjar på i bakgrunden och är oftast fullt upptagen med att dekorera och inreda butiken, något som hon är superbra på.

Ni vet väl att det går att lämna en kommentar när man har läst? Vi, eller jag då, hade tyckt det var jättekul om någon av er som brukar hälsa på här säger något ibland. Jag förstår att man inte har glada tillrop och igenomtänkta kommentarer att komma med alltid, men ett litet hej räcker fint. Det är ju lite som ett kvitto på att mina ord når någon annans ögon och det är alltid kul.

I morgon, tisdag, kommer vi att ta oss långt från stan för inköp och butiken är stängd. Vi hoppas kunna fylla de ”tomrum” som blivit till den senaste veckan på tid & rum, så ni får gärna hålla en tumme för att vi kommer hem fullproppade med godbitar från 50-talet, 60-talet och 70-talet. Jag har span på ett litet runt matbord med fyra stolar, vi får se om det är i fint skick – då kommer jag att slå till.

Sen är det dags att börja ladda inför Årsta Mercado – marknaden med loppis i Årsta den 7 maj. Jag har bokat ett bord och kommer att marknadsföra butiken där. Ser fram emot en solig och rolig dag i Årsta Centrum!

Hej så länge!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s