Vikten av att finnas på internet

Vi har precis sålt ett så fint soffbord i teak med tidningshylla undertill, till en tjej som hade sett en annan retrobutik här i Årsta när hon åkte förbi tidigare. Hon sökte på nätet för att hitta kontaktuppgifter till den andra butiken men hittade ingenting. Däremot hittade hon oss och här fanns även precis ett sånt bord som hon ville ha.

Nu är det bara en ”riktig” hemsida med e-butik också som ska till (och en större lokal där det ryms ett café också). Allt har sin tid och jag hoppas att vi snart hittar någon som har tid och kunskap nog till att göra precis den hemsidan och shoppen som jag vill ha.
Hurra för internet idag! (och de flesta andra dagar också, men speciellt idag)

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s