Nyinkommet

När man bor i lägenhet så gäller det att utnyttja sin yta bra. Många av våra kunder har frågat efter mindre skrivbord / sminkbord och ska använda dessa som laptop-bord. En smart lösning på ett problem. Skrivbord som görs idag är ofta stora och datorerna är små, så sminkborden från förr-i-tiden passar toppen som datorbord.

Idag köpte vi in detta härliga bordet som med sin glasknopp och helt underbara lilla glaslampa gjorde att jag fick gåshud när jag såg det. Spegeln har sett sina bästa dagar så om man vill kan man ju sätta ett nytt glas där, eller också täcker man över den om man inte vill ha den kvar för att den är original.

Visst är det en tjusig möbel?

Vi håller på att kika på om det går att dra om elen i den så att man kan tända lampan.

 

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s