Dille på detaljer

Visst blir man glad av dessa våriga färger och härliga mönster?

Koppar med plasthållare, Melitta.

När man är så nystartade som vi är så är det svårt att veta vad som är gångbart på marknaden, men jag försöker lita på min egen känsla. Det jag tycker är fint vill jag sälja i butiken. Inte helt sällan får jag hang ups på olika saker. Därför finns det ett antal av en del saker. Brickor är en av dessa hang ups för tillfället.  Just denna är en av mina egna favoriter, det finns en till i andra färger (rött) och en del avlånga engelska brickor med blommönster och annat fint.

Saftglas är en annan grej jag har fått dille på. Speciellt de glasen som blir lite smalare nertill, men bara lite. Och med mönster på. Vi har fyra fem olika sorter i hyllan i butiken och man blir så glad av att titta på dem. Saftkalas på balkongen eller filten i parken!

Glasfat från Pukeberg är en tredje sak jag har skaffat mig en förkärlek för. Även Erik Höglunds fat är fina. Det är ju askfat från början, men jag tycker de små rackarna är toppenfina även som flingsalt-fat eller värmeljushållare. Man kan även förvara örhängen i dom. Det är bara fantasin som sätter stopp. Vi har mest genomskinliga fat just nu, men ett par rödorange och bärnstensfärgade finns också, samt ett par rökfärgade.

Plåtburkar är alltid kul så det ska vi försöka att alltid ha ett stort lager av. Runda, långa, små och höga. Toppen för småsaker eller téet.

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s