Kommissionsförsäljning och hjälp till hjälp

Efter att ha fått väldigt många frågor kring om vi tar emot saker/köper in saker av privatpersoner/ säljer saker på kommission så har vi bestämt oss för att erbjuda följande:
Har du mindre möbler, lampor och andra inredningsdetaljer från 50-talet, 60-talet eller 70-talet som du inte längre vill ha så tar vi emot dom för försäljning på kommission. I två månader får dina saker vara hos oss i butiken och när dom är sålda får du 40% av försäljningssumman.

Vi har klart för oss vilken sorts prylar och möbler vi vill ta emot, men tveka inte att komma in med bilder eller mindre saker för att höra om det är något vi tror att vi kan sälja i butiken.

Om man i stället för att ta sina 40% väljer att skänka dom till välgörande ändamål, i det här fallet till Maskrosbarn, så ger vi i stället 50% av försäljningssumman till den utvalda organisationen.

Maskrosbarn är en ideell förening som stödjer ungdomar som har föräldrar som missbrukar och/eller är psykiskt sjuka.

Detta är ett första steg för oss att göra något mer än bara köpa och sälja saker. Vår dröm är att i framtiden kunna ge en del av vår kommande vinst till olika organisationer som vi tycker gör bra och viktiga insatser. Eftersom vi är helt nystartade så har vi ingen möjlighet att skänka några av de pengar vi tjänar idag, allt behövs för att betala för oss som det ser ut nu, men genom att vi inte har något inköp för kommissionsprylarna så kan vi ändå ge en del av vår andel till någon som vi tycker förtjänar det.

Hoppas att våren sporrar många att städa ur, rensa och göra sig av med saker de inte behöver, så att vi kan hjälpa Maskrosbarn att fixa minnesvärda och välbehövliga kollon åt så många ungdomar som möjligt.

Välkomna till oss på tid & rum i Årsta!

2 tankar på “Kommissionsförsäljning och hjälp till hjälp

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s