Längtan

Åh som vi längtar tills vi kan sitta utanför butiken och sola oss på dagarna. Dricka kaffe med våra trevliga kunder och dekorera den lilla ytan utanför dörren. Vi har köpt en gammal trästege som kommer att få agera hylla för fina saker och kaffekoppar och vi tror att det kommer att bli toppenmysigt när solen besöker oss lite oftare. Som det är nu kan vi ha dörren uppställd ett par minuter, sen är det iskallt i butiken, men snart…

Till påsk måtte det väl vara lite varmare va?

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s