Rött är coolt

Vilken lycka det är att ha en egen butik där man får bestämma själv vad man vill ta in och sälja! Jag älskar själv pallen som möbel. Lätt att stuva undan, perfekt att plocka fram för att nå upp någonstans och även placera gäster på. Just nu har vi inte mindre än åtta pallar i butiken. Två vita i plast, supercoola sextiotalsklenoder. En röd med stålben  och röd sits i  typisk diner-stil (skymtar på bild). En blå och en röd typisk 50-talare med galonsits och träben och två vita träpallar. (också på bild)

 

 

I rött finns även en golvlampa med två armar och separata knappar för varje arm. Hej sjuttiotal! 🙂 Ett rosarium med stora röda rosor. En rund spegel med plastram och en fin vas från West Germany. Jag älskar tyska vaser och har ett par till som jag precis köpt in.

Precis efter julen är man ganska trött på rött, men nu när våren kittlar ens sinnen så tycker jag rött är fräckt och intressant igen.

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s