Nytt gammalt och nytt nytt

Så här proppfull har vi nog inte haft butiken tidigare. Det är bara te-hyllan som har några glapp, men den ska bli påfylld i veckan efter att de nya téerna sålt mycket bra på den veckan vi haft dom. Populärast verkar Choklad/Chili vara för på den platsen är det alldeles tomt. Men som sagt, det blir påfyllt i veckan som kommer.

På möbelfronten finns en nyinkommen superfin teakbyrå med tre lådor, diverse coola retropallar, två fina ekstolar med röd sits från Bodafors; designade av Bertil Fridhagen någon gång på 60-talet, en tvåarmad golvlampa i 60/70-talsstuk med röda metallampor på stålstång och ett par taklampor med glaskupor i bernstensfärgat glas.

På vårt lilla lager finns även två fåtöljer, en modell ”Skrivbordsstol a la 40-tal” med originalklädsel i beigh samt en fåtölj som nog är lite äldre, med svängda karmar och ett mönstrat tyg. De inväntar en dammsugning, sedan ska de ut i butiken!

På kassadisken står alldeles nyinkomna ”plastfickor” för buss-kortet eller passerkortet och sedlar och annat smått man vill ha med sig. Kontokort kanske.

 

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s