Drutten och krokodilen och alla de andra

I januari när vi var på Formex och rekade inför öppningen av tid & rum så hittade vi bokförlaget Max Ström där. Deras böcker och plåtaskar med vykort tilltalade oss mycket och vi är glada att sälja desamma i vår butik. En av böckerna som vi säljer heter ”Detaljer hemma” och innehåller otroligt nostalgiska och färgglada bilder på inredningsprylar, stilar och modesvängar hit och dit genom tiderna.

Idag kom det ett paket till oss från Max Ström förlag. Gissa om vi blev glada när vi såg att det var ett ex av den nya boken ”Kom nu’rå!” med barnprogrammen vi minns – eller helst vill glömma. Där finns förutom Drutten och Gena, Fem Myror, Vilse i Pannkakan, Hedvig med långa näsan och Ugglan Helge och många många andra samlade, samt en hel del information och påminnelser om dem.

Här kan ni läsa mer om boken och inne hos oss kan ni alltså bläddra i den. Vi kommer att ta in den i vårt sortiment om intresse från fler än oss själva finns 🙂

 

Bilden har jag lånat på maxstrom.se

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s