VÅÅÅÅÅR

Oj vilken härlig helg vi har haft i butiken! Galet många besökare och kunder både lördag och söndag, vilket vi förstås tycker är såå trevligt. Årstaborna och alla andra som har varit inne är så mysiga – det pratas en liten stund och inte sällan skrattas det också. Härligt härligt!
För att fira att våren verkar vara på gång så bjuder vi på minicupcakes i butiken i morgon. Vi har ju en liten tanke på att kunna erbjuda kaffe/te/dricka och något bakverk i framtiden, så detta får bli en tjuvstart kombinerat med vårvälkomnande.

Kom förbi imorgon, måndag mellan 11-18 och smaka en cupcake och kika på våra möbler och pinaler! 🙂

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s