Varje sinne ska ha sitt

”Det får aldrig lukta gamla möbler eller loppis i butiken”, sa jag redan innan vi öppnade och jag är ganska säker på att det aldrig kommer att göra det heller. Dels har vi skurat hela lokalen och allt som vi köpt in, dels har vi de godaste doftljusen som finns och eldar en vaxkaka över ett värmeljus i en aromalampa hela dagarna. Inte sällan säger kunder att det luktar jättegott i butiken, vilket vi såklart blir glada över att höra!

Vaxkakorna som alltså ska smälta i en keramik/glasbehållare ovanför ett tänt värmeljus är ett billigt och enkelt sätt att få ett väldoftande hem. Kakorna som finns i dofterna Peach and sweet berries och Buttercream kostar bara en fjuttig tjuga och varar hur länge som helst.

Ljusen finns i dofterna VanillaLime, French Vanilla, Black Cherry plus dom som syns på bilderna nedan. Brinntid 30-40h. Om det mot förmodan blir något kvar i behållaren när veken är slut så kan man ta det och lägga tillsammans med det smälta vaxet i sin aromalampa 🙂

Ljusen kostar 170 kronor.

 

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s