Öppet

Idag för två veckor sedan öppnade vi butiken! Oj så fort dessa två veckor gått och så roligt det har varit. I stort sett varje dag har vi varit på plats och fått härliga besök. Det är något speciellt med Årsta tror jag, för alla är så trevliga och sociala.

Eftersom vi bara är två som driver butiken kommer vi att behöva hålla stängt någon dag här och där för att åka och hämta prylar och göra inköp. Som idag till exempel. Vi hoppas vara på plats senast kl 15 idag, måndag. I gengäld är vi villiga att ha öppet en stund längre om det är folk i butiken. Vi vill försöka vara så generösa med våra öppettider som möjligt. Bara inköp och hämtning av möbler och dylikt som måste tas om hand.
Välkomna in i eftermiddag eller senare i veckan!
Helgöppet både lördag och söndag, som vanligt.

11-15 eller 12-16 ungefär.
Samma sak där, är det mycket folk ute och rör på sig så stannar vi längre i butiken.

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s