Framtidsdrömmar

En sådan härlig helg vi har haft. Förra helgen gav mig en föraning om att det skulle bli roligt att ha butiken öppen på lördagar och söndagar. Inte för att det är tråkigt i veckan, utan roligt på ett annat sätt. Det är mycket avslappnade familjer och unga människor ute och rör sig i området och alla är så himla trevliga och stannar gärna och pratar en stund. Sånt gillar jag.

En önskedröm vi har är att kunna erbjuda en kopp kaffe/te och något att mumsa på i butiken inom en snar framtid. Jag ser framför mig hur man tar med sig datorn eller något att läsa och slår sig ner en stund med en kopp i vår nostalgibutik. Om det blir en kaffemaskin och kannor med te i kombination med hembakat eller om det blir köpekakor och termoskaffe vet jag inte ännu. Vi har ju ganska begränsat med utrymme ”bakom” butiken så smidighet måste vara ett ledord. Plus att man nog inte får lov att bedriva caféverksamhet hur som helst, utan tillstånd från ”miljöochhälsa”.

Utanför butiken finns en gräsmatta och mitt på den står ett stort träd. Tänk så mysigt med lite bord och stolar där (eller filtar rakt på gräset kanske?) och saft och bullar eller kaffe och en kaka. Åh, jag hoppas! Tänk att få slå två flugor i en smäll. Retrobutik OCH café!

 

1 tanke på “Framtidsdrömmar

  1. Tycker det är så kul att det har kommit en retrobutik till Årsta med så många fina saker! Man ville helst köpa med sig hem alltihop. 🙂 Låter mysigt med ett café i butiken också! Lycka till!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s