Sol ute, sol inne

När jag såg att solen sken i morse blev jag superglad. Perfekt, tänkte jag. Då kommer det att vara mycket folk ute och röra på sig i Årsta och kanske kommer de in till mig i butiken. Tji fick jag. Det var en lugn och stilla dag. Några nyfikna kom in och vi är glada så länge det är så och någon till och med köper något. Vi har ju trots allt precis öppnat, och det nästan helt utan att marknadsföra oss.
Jag funderar lite på om vi ska köra lite temakvällar i butiken, typ en gång i månaden eller så. Kanske någon intressant talare/föreläsare eller en produktkväll (smycken, konst, ljus, te, makeup) eller varför inte te/kaffe/muffins-häng?

Funderar även på att kontakta de två butikerna som redan finns i Årsta och som säljer gamla prylar och höra om vi ska gå ihop och köra en annons i lokaltidningen.

I helgen kommer vi att ha öppet både lördag och söndag. Vår butik är precis en sådan som jag hade velat gå in i en helg. Jag tänker ”ganska generösa öppettider”, som 10-16 & 10-15 (lördag resp. söndag) Hoppas att många kunder hittar in. Ett par nya lappar sattes upp i Årsta centrum idag, så vi får se. Jag ser fram emot helgen i alla fall. 🙂

 

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s