Snart

Om två dygn öppnar vi för vänner och bekanta. Fram tills igår har jag tänkt på invigningen som en fest och inte ägnat själva butiken en tanke. Så kom frågor om kortbetalning och annat och jag insåg att mina vänner kanske vill shoppa något också. Jag känner alltid mig som ett fån när jag ska göra business med vänner. Det var samma när jag gjorde naglar – skämdes liksom för att ta betalt. Som tur är har jag en kompanjon som inte gör det 🙂

 

Allt är fix och färdigt, så när som på snöskottning, ”snittarna” som ska fixas och imorgon hoppas vi det hårdaste vi kan att ett par leveranser kommer. På Formex lät det ”Det är inga problem, ni har grejerna senast fredag” – vi väntar med spänning!

 

På återhörande efter helgen, då kommer det lite bilder! Until then – live, love and laugh!

2 tankar på “Snart

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s