Före-bild

När vi fick nycklarna fick vi även med en del saker som vi vid kontraktskrivningen tyckte ”kunde vara bra att ha”. Jag resonerade som så att jag heller slänger det efter att jag tittat på det, än att det går mig ur händerna utan att jag fått titta på det. Mycket som var kvarlämnat hade vi inte klarat oss utan, jag tänker på dörrmattan som tar snön man har under fötterna, jag tänker på stegen jag stått på när jag målat uppe vid taket och jag tänker på kylskåpet där jag förvarar bubbelvatten och mjölk till te och kaffe. Så himla glad jag blev att förra ägaren lät oss få allt det där.

Mycket har också åkt till tippen så nu är lokalen tom på möbler (förutom en soffa som råkade komma i min väg och bestämt var tvungen att följa med mig hem) och med lite tur kommer det en golvläggare och lägger ett enhetligt golv i början av nästa vecka.
Jag längtar efter att få inreda!

Vad har du på hjärtat?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s